3 juni

De sista nätterna (för på dagarna gör jag annat) har jag fått utstå sådant som en Redaktör då och då tyvärr måste utstå, – krafs, strunt, elände och Bosch, – nämligen ett avsevärt underhåll av vårt Poeteri. Vår kyl och frys, O läsare, vårt skafferi där Ande och Vidsyn bränns och blir knapriga mackor, har nämligen blivit attackerat av mer eller mindre – vad jag förstått – riktade cyberattacker; avsändare som skickar allt från kort och gott data, till reklamkampanjer och konkretare förslag om samarbete och sammanslagning. Ja vissa av dem vill KÖPA HELA VÅR VERKSAMHET, HELA VÅRT POETERI, verkar det som.

Men vår meny är ju unik! Åh dessa hajar! Struts-bakelser! Som erbjuder mig slantar för det som är MIN OCH DIN MAT! O läsare.

Jag har hotat dem med att gå ut med deras företagsnamn offentligt. Och sedan processa dem till Domstol. Och så har de plötsligt tystnat. Och vi har äntligen ett POETERI med samma knapriga meny som sist.

(Om Ni verkligen har synpunkter på menyn, snälla skriv till oss och kom med förslag på diktverk. Adressen är som alltid: kontakt@karlpetterang.se).

/  Sebastian Vegraeus, Redaktören.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *