16 juni

Till alla hörsamma!

Ni vackra, Sköna! poeter!

Jesus sa till Tomas: Tvivla inte, utan tro!

Och Don Quijote sa: Ridderskapet är en trossak

Och nu säger jag till Er: Tro mig när jag säger att endast ett enda futtigt kapitel återstår av korrektur innan Karl Retter står upp som Löst Gåta, Berättelse, Fullt Påklädd och utan Myternas Skimmer över sig. Kapitlet är visserligen långt (och sedan väntar ett Efterord), men med tanke på hur det såg ut bara för några veckor sedan… Sådana Framsteg!

Han är sannerligen en envis, envetet och nitisk herre, denne vår Karl Petter; tack för det!

/  Sebastian Vegraeus, Redaktören.

PS. Och sedan väntar mitt arbete, O läsare, – nämligen att på bästa sätt presentera Karl Retter som verk, inbunden och förseglad, så han kan bli varsamt öppnad av Dig, det vill säga läst. Hur ska det gå? DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *