27 maj

Det har gått femton dagar sedan sist, O läsare, – och Karl Petter har skrivit fram Karl Retter till och med kapitel tjugo. Så det är möjligt att jag tog i förra gången när jag antydde att boken aldrig skulle bli klar. Visserligen återstår det mer än halva boken att ändra på och skriva igenom, – men… ja han har lovat mig att när Wimbledon startar i juli, ”då ska den ligga vid mina fötter som ett stycke kött; avskuren onödigheter, dumma kommentarer, fotnoter som inte hör till saken; lita på det! då kan du få ta den! om du vågar!”

’Om du vågar’… Vad menar han med det? Det är väl klart a t t j a g v å g a r ! Jag är en våghals!

Men sluta tro att du kan överge författandet för tennistouren. Du är för gammal!

Och då säger han: ”Exakt! För gammal för att skriva!”

”Nej för att bli tennisproffs”, svarar jag då, och så vidare…

/  Sebastian Vegraeus, Redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *