fjärde september 2021; tema: Oblomov

Hej! Nu då Retter så att säga gått i mål och läses av er, om han har tur!, finns det plötsligt inte så mycket att göra för en annan … Har ni några frågor, kanske?  
   Jag har också legat på redaktioner, etc., för diverse haussning/kommentarer, etc., men de är sannerligen inte så litet saktfärdiga och – svårflörtade! Så Retter verkar kort och gott få bida sin tid …
   Jag har så smått börjat smida lite framtidsplaner, litterära skott; först rörde dem mestadels ett avhugget huvud som kunde slänga sig med Oscar W.-fraser satt i ett slags ryskt litterärt universa … Men det blev inge bra; nu gäller det Djävulen, istället! I ett slags Metropolis-omsvep; vad tror ni? Kunde detta vara inne idag?  

   VI FÅR VÄL SE!
   Hör av er om ni vill diskutera!

 / KP:t. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *