September 2016

Göteborgs Bokmässa 2016?

Jag ber om ursäkt om det inte framkommit:

KARL PETTER KOMMER INTE NÄRVARA PÅ DETTA STORA BRANSCH- OCH BUSINESSMÖTE I ÅR. Han har helt enkelt ingenting att förhandla med. – Så han sitter kvar och skriver i sin garderob, ”så jag kan komma nästa år.”

Jag hoppas han hinner!

Ty detta är ju trots allt en Redaktörs julafton. Det är under bokmässor och motsvarande som han ska visa upp sig från sin bästa sida, ha de bästa författarna i sitt kuvert. (Men jag står kvar hos Karl Petter).

Må bästa Redaktör vinna!

/ Redaktören.

 

3 september 2016; EXKLUSIVT, direkt från min klient, Karl Petter.

”Jag hör från min Redaktör att min hemsida, som ju framförallt är Er, bästa läsare (och knappast hans), – att Ni fortfarande läser den. Datatrafiken säger så, säger han. Och att man kan avläsa tendenser, vissa läskonjunkturer eller motsvarande; att det finns såväl läs- som vilodagar. Bäst går det då han (jag har aldrig fått hans namn, faktiskt) gör något på Facebook. Jag förstår det som att han uppmuntrar Er att komma hit, till karlpetterang.se

Detta är jag odelat positiv till.

Jag vill också hälsa Er, att jag skriver på Karl Retters äventyr så mycket som jag bara kan. Just nu har Karl Retter varit på Norebyns Café & Camp i Bengtsfors kommun och tolkat Allemansrätten. Och jag hoppas att ha skrivit klart Dag 1 – som förresten också går under namnet ”Historierna om oss innan Den Gröna Riddaren” – innan september är slut. Just nu funderar jag på att göra en följetong av det hela; en bok per dag, det vill säga, tre eller fyra böcker allt som allt. Men detta vill han inte gärna; han säger att det är dåliga affärer. (Jag säger att det är som de gamla kolportageromanerna, eller som Harry Potter).

Tack,

Karl Petter.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *