Mars 2016

19 mars

Det som antyddes för en tid sedan (se nedan) kan äntligen bekräftas, – Sms mellan K & E kommer under våren/sommaren – de fartiska årstiderna – ges ut på nytt. Jag (som Redaktör) är överlycklig då det innebär något att göra (marknadsföra). Karl Petter (som Författare) är överlycklig då det ger honom chansen att ändra, lägga till och förnya.

Datum är ännu inte satt. Men räkna med denna litteraturens kärleksförklaring innan Solen bleknat och Ni undrat: ’varför nu detta?’

Det ryktas om 27 nya sms, liksom ett mystiskt förord.

SMS MELLAN K & E; NY UPPLAGA

/ Redaktören.

 

5 mars

Ehuru kontrakt inte är signerade, verkar det mer eller mindre fastlagt att Sms mellan K & E är under nyproduktion för ny publicering. Det vill säga, Upplaga II väntas marknaden. – Och att släppa en andra upplaga innebär inte kort och gott att ett visst antal exemplar är sålda, – och att detta påkallar nya exemplar. Eller, det innebär detta – men det ger också författaren – i vårt fall, Karl Petter – chansen att ändra, undra och att fortsätta verket. Och Karl Petter antyder att det finns långtgående planer på detta, – att fortsätta verket ”utåt, i olika slags cirklar”.

Inte minst ryktas det att Upplaga II kommer innehålla ett nytt förord, tidigare opublicerade sms samt en bunt helt nya sms.

Allt i bröst-ficks-format!

Bästa besökare, – detta är news!

/ Redaktören

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *