14 mars: Retter on his way.

Hörrni! Läsare, – förtrogna! Älskvärdast i världen! Allt oftare hör jag en röst som dånar inne i huvudet när jag ska sova, slår mot väggarna: ”Du kan inte sova nu, Karl Petter, RETTER kommer ju ut snart; har du gjort …” Och så går hen på med … det, det och det … Pensla, baka, polera, frammana, uppdatera, blogga, vlogga, snogga, klogga, ågga, någga, bågga, håggla, kråggla
   Huh! Det är ett sånt liv! Och när jag svarar: ”Lugna dig! Jag vet inte ens vad allt det där betyder!” Ja då löper hen bara på med det fetstilta …

   Tänk om det är DON QUIJOTE!
   Eller Rabelais!
   ååå. Det är ingen vila i författarbussiness-en.

Men ni glömmer väl inte! RETTER kommer snart. Han är just nu nere på tryckeriet, där han visserligen haft en del problem; han fick fel titel! Men nu är han nöjd. Och jag! Han glittrar i solskenet, som en ödla. I Polen!
   19 april, it is.

/ KP.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *