JULEN 2020.

Hörrni! då har RETTER gått och lagt sig i stallEt för att vila ut inför de tre vise männens ankomst – med myrran, guldet och röken. men Rosinanta står bara och mumsar på Höet, som hon älskar bättre än alla världens håvor sammantagna. det finns också en box för Rosinante, om han skulle komma, återuppstånden eller dito. FÖR ATT INTE TALA OM DON QUIJOTE! … hur som helst, därpå – efter mötet mellan kungarna och CYKELRIDDAREN – lär den senAre sova resten av året, liksom björnen i idet; han behöver det! för sen ska han ju ut och strida på svensk litteraturs stråk; hugga omkring sig som quijote gjorde med vinsäckarna uppe på Juan Palomeques vind. å! jag hoppas han får vinna nån strid i alla fall!
   å vad höet är gott, säger Rosinanta och buffar till Retter. så kommer Sancho plötsligt med sin åsna och ber om en slaf. där ligger de så! och snusar gott!

DATUM FÖR SLÄPP AV KARL RETTERS ÄVENTYR ÄR ÄNNU HEMLIGT.
MEN NI BLIR DE FÖRSTA ATT FÅ VETA!

/ Karl Petter.     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *