13 mars 2018.

13 juni.

Inte ett knyst sedan slutet av mars. Och nu är det juni månad och ”ljuva fåglar [har] börjat kvittra i träden […] och […] den nya Aurora […] slog ut sitt hår i en oändlig mängd av flytande pärlor som fuktade ängarna så mjukt och milt att det såg ut som om gräset gav ifrån sig ett regn av vita små droppar medan pilträden angav sin doftande […]”, hu!

Så vad händer egentligen på författarbageriet i Kirseberg? Vad står på? i de djupa hålor som blivit hemvisten för Karl Petters later, liv och gnistor, hans griller och idéer, hans utlevelse och försök till konstnärlig fångst?

Det ska jag säga dig, O besökare! För det som skett är anmärkningsvärt!

Karl Petter har nämligen satt mig i arbete, – javisst! Jag! redaktören, den Hörsamme Direktören, den Bländande affärsmannen – har själv gått och blivit poet. I den diktsamling som snart kommer publiceras och bli Tillgänglig på världens alla bokmarknader kan man nämligen läsa följande på framsidan:

Dikter sammanställda av Karl Petter Äng, diktade av Sebastian Vegræus, på uppdrag av Det Chapmanska Samfundet för Estetik & Filosofie.

Hu! Revolution!

Så var beredda, mina ypperliga partners, – snart kommer både ett och två och tre.

Er,

Sebastian Vegræus, Redaktören, den Hörsamme Direktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *