September 2015

20 september

Det ryktas om att man verkligen kan träffa Karl Petter på Bokmässan, om man skulle vilja; att han kommer dyka upp. Och vill man löpa största möjliga risk uppmuntras – detta hävdar flera källor – att man ska gå på torsdagens inofficiella mingel efter klockan 18:00. Här brukar nämligen Karl Petter (se Bokmässor 2013 och -14) promenera omkring i ett slags fartiskt esse, nyfiken och givmild.

/ Redaktören.

 

14 september 2015

Som ett första inlägg på karlpetterang.se vill jag, Redaktören, passa på att tacka internet för att erbjuda en webbadress till Karl Petter. – Han anser sig lyckligt lottad. Han tackar även mig för arbetet, ”detta webbistiska konstprojekt som du knappast får någon lön för”. – Jag vill å min sida tacka Karl Petter för pengarna, förtroendet och den frihet jag har erhållit. Utan detta hade inget blivit gjort, tack.

Men kom nu, bäste besökare, förtröstansfulle läsare, – låt oss titta oss omkring på vår sida!

/ Redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *