November 2016

20 november

Efter fortsatt hårda förhandlingar, tålmodige läsare, har vi lyckats komma överens om – och skriva kontrakt på – en fotnot. Det blir till dagens datum den hundranionde noten och den handlar om vegetarianism och om huruvida Don Quijote och det vandrande ridderskapet vore vandrande vegetarianska riddare idag snarare än köttätande som de var.

Jag ber om ursäkt om jag drivit på förhoppningarna om att få ta del av Karl Retter av Raftös äventyr på regelbunden basis här på hemsidan. Men Karl Petter, som förövrigt just avslutat några dagars geografiskt fältarbete i Värmland, hävdar (efter många om och men) ”att det helt enkelt är för tidigt, oavsett generösa kontraktsförslag från dig, Redaktör. Karl Retter av Raftö, även känd som Riddaren av de Asfalterade Vägarna, eller på spanska: El Caballero de las Calles asfaltadas, känner sig ännu några delar osäker, – han är blyg! Och vi får således vänta på ett större framträdande. (Han är ju det viktigaste jag har).”

Jaja, så kan det gå. Men vafalls och man ska inte gråta över spilld mjölk.

Här kommer fotnoten!

/ Redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *