Februari 2017

17 februari

Till alla hörsamma!

Ni vackra, Sköna! poeter!

Tiderna går fort… Federer vann mycket riktigt Australien Open. Och Karl Retter rör sig snart runt runt – som en indian – Picassostatyn. Men vår författare låter också hälsa, att han varit tvungen att överge den ständigt framåtblickande andan och behövt titta tillbaka en del (i historien), inte minst rörande Retters dubbningsceremoni på bensinmacken Preem. Därför dansas det totempåledans i Kristinehamn först om ett tag. Och så kan det gamla poetverket Fartdikter! närma sig en ny utgåva – och därmed ett par nyskrivna dikter. Karl Petter yvs över detta; han älskar dem, nämligen, de små dikterna på fart och vår, då de kommer på stolta stormande ben… meter för meter.

Låt oss se, således! vilket det blir av allt detta!

(O Våren kommer och mitt redaktörsarbete blir så mycket enklare).

/ Redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *