December 2015

5 december

Häpnadsväckande saker har skett; Karl Petter har under fem dagar blivit den som han önskar vara, – författare, skribent, uttolkare av de don quijotska skrifterna, skrivare av de retterska, lyssnare till González Echevarría, – en disciplinerad kropp, ett vilt psyke. – Han har blivit avtärd liksom riddaren, ”long, lean, lank, and yellow-looking, clad in his tight-fitting suit”.

En sådan syn för en Redaktör!

Och snart, om jag förstått min klient riktigt, bör det stå mig fritt att publicera ett läseprov från denna veckas arbete; en fotnot i vilken mycket av handlingen i Den snillrike junkern Don Quijote av La Mancha omtalas och sätts i förhållande till Karl Retters situation då han en morgon besöker Berga Bistro vid E45 (korsningen Karlstad, Säffle, Åmål).

/ Redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *