16 februari (aftonen då Roger Federer kan bli historisk)

När jag nu ser över vår korrespondens, O läsare, – liksom den jag har haft med min klient, Karl Petter den Store, så märker jag till min Stora Förskräckelse att den varit på tok för rå… Sån är jag väl inte?! Framförallt oroar jag mig över mina ord till den senare, mitt författar-ess, Karl Petter. Och nu är han försvunnen!

Så om någon av Er, min skara förtrogna, ser honom, kan ni väl maila mig på kontakt@karlpetterang.se? Ty jag saknar honom något fruktansvärt och har ingenting alls att göra.

Er,  

Sebastian Vegraeus, Redaktören, den druckne Direktören.

PS. Ser Ni honom, locka honom med något slags poetisk kommando, vilket som helst brukar göra susen. Typ… ’Himlen är väl vacker ikväll?’ DS.   

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *