1 September 2017

Med en ny månad, följer nya skyldigheter, således…

POETERIET letar nya menyer. Den spanska kosten, Sherryn och den Sorgliga Figuren, gör vår brännar-Ugn allt mindre effektiv. Den har tappat i Temperatur och kokar bara halvdan anka. Den sista boken som blandades till smakade inte alls som den skulle, – Å! Du Sega Bröd!

Karl Retters äventyr var den sista spanska degen den stod ut med.

Så nu letar vi alltså efter… nya Rätter, ny Meny, nytt att slakta och göra Poesi av. Jag har skickat Karl Petter, numera min enda Klient, till Pyrenéerna-passet, Andorra, med mera – och jag hoppas att han kan ta sig ner i Italien – EN BRA BIT – och be om några recept. Få hem ett par råvaror som ingen sett.

/  Sebastian Vegraeus, Redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *