17 Juli

Det är givetvis inte helt lätt och beräkna Lycka eller Sällhet, eller – för den delen – att överhuvudtaget säga vad detta kan vara; vad den enskilde verkligen erfar i dessa lägen av undantag och specialitet. Men en sak är säker, att när jag igår afton sneglade på min klient och författare, Karl Petter, så var det svårt att inte tro att – han erfor det just då! ett lätt litet leende på läpparna, kroppen fint nedsjunken, ögon som glöder, men försiktigt, blänker i ljusskenet; en dogg som struttar kring hans fötter, en ande med aura…

Vilken var anledningen? Två faktiskt!

A) Roger Federer hade just vunnit Wimbledon 

B) Karl Petter hade tidigare under dagen (precis innan Wimbledonfinalen började) färdigställt Karl Retter av Raftö, eller Den sannfärdiga historien om Karl Retter av Raftö så som hans äventyr utspelades under ett par dagar i augusti 2013 på de bohuslänska, dalsländska och värmländska vägarna.

Mer eller mindre orsakerna till Karl Petters sällhet

/  Sebastian Vegraeus, Redaktören.

Ps. Så vad väntar nu? En bra fråga. Eller snarare: mitt arbete! Marknadisering av henne! (Karl Retters äventyr, vill säga). Medan – ja så har jag hört; och detta har jag även godkänt – Karl Petter ska pröva sin vingar som lärare. Ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *