21 mars 2017

Nyheter överöser som vanligt oss redaktörer… Men bland allt litterärt krafs och efter idogt och envist arbete, – kommer jag ur alltihopa med ett stycke nyhet som räcker gott och väl till Solen och tillbaka igen:

FARTDIKTER!, DEN TREDJE VERSIONEN OCH I HÅRD BRÖSTFICKEFÖRPACKNING, HAR NÅTT DET SVENSKA LANDET, NÄRMARE BESTÄMT VIKE UTANFÖR KRISTINEHAMN. HÄR GÖR DEN EN VÄNDA PÅ HYLLORNA PÅ HERR SLOTTNERS FÖRLAG, FÖR ATT SEDAN KOMMA I LEGIONER OCH MED HÖGSTA FART SÖDERÖVER TILL MALMÖ. PÅ VÄGEN KASTAR DEN AV SIG SJÄLV ÖVER DELAR AV SVEALAND, HELA GÖTALAND OCH STORMAR DET TILLRÄCKLIGT NÅR DEN ÄVEN NORRLAND.

Så bästa läsare, maila mig på kontakt@karlpetterang.se om du inte får någon.

/ Sebastian Vegraeus, Redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *